5 tips bij gebruik TikTok

Wanneer jij bent overtuigd om aan de slag te gaan met TikTok hebben we hier 5 tips!
 1. Houd het simpel 
  TikTok is groot geworden door de laagdrempelige manier om zelf content te creëren. Je hoeft geen hele strategie uit te denken per video om de doelgroep te bereiken, maar spring in op trending topic. 
 1. Haak in op trends 
  TikTok draait om trends, en dat heeft een reden. Ga mee in deze hypes. Door het gebruik van populaire muziek of filters vergroot je het bereik van je video waardoor je meer kans hebt om viraal te gaan. 
 1. Zorg voor de juiste content 
  Zorg dat je content vooral kort, ludiek, creatief en grappig is. Wanneer je dit kan richten op beauty, mode, entertainment, DIY, gastronomie, fitness, ouderschap, reizen, tuinieren, gezondheid en welzijn maak je zeker een goede kan dat jouw content gezien wordt. 
 1. Post regelmatig 
  Net als bij andere social media, geldt dat als je prominent aanwezig wil zijn en een groot newerk wilt opbouwen dat je regelmatig en consistent content moet posten. 
 1. Overall 
  Gebruik trending Hashtags (gebruikers zoeken vaak op bepaalde trends en challenges), muziek en wees actief met likes, het delen van video’s en het schrijven van comments.  

 

Bron: 

https://vennixonline.nl/social-media-marketing-tiktok/ 

https://www.makerscreators.com/6-redenen-waarom-tiktok-voor-jouw-bedrijf-werkt/

https://rosmarketing.nl/Blog/ArticleID/729/TikTok-Marketing 

https://www.frankwatching.com/archive/2020/05/23/tiktok-bedrijf-infographic/ 

https://www.lincelot.com/blog/marketingtips/tiktok-marketing/ 

https://www.lincelot.com/blog/marketingtips/tiktok-marketing/ 

https://www.intracto.com/nl-nl/blog/tik-tok-in-je-marketingstrategie 

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Tips en tricks voor het maken van social video’s

Maak jij al social video’s? Naast dat de gebruikers van social media steeds meer en liever video’s bekijken, waarderen de social media kanalen video’s ook meer dan andere content. Met video’s creëer je sneller een groter bereik, doordat ze beter in het algoritme worden opgenomen dan andere content. Het maken van social video’s is dus zeker aan te bevelen!

Vacature IT Support King/Queen

Als Support King of Queen staat het contact met de klant centraal. Ben jij communicatief sterk, klantvriendelijk en kan jij in leken taal oplossingen aanbieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Customer Service King/Queen

Bij Kings of IT zijn wij op zoek naar enthousiaste IT-medewerkers die van het contact met de klanten een feestje kunnen maken en hen daarbij helpen met allerlei IT-gerelateerde problemen.