Werkplekondersteuning

Vaak horen we dat een servicedesk slecht bereikbaar is. Ons support team is 24/7 bereikbaar voor werkplekondersteuning en bij ons krijg je altijd een ‘echt’ persoon te spreken. Wij willen jou en je collega’s persoonlijk helpen, zodat jullie goed kunnen doen waar jullie goed in zijn! Geen verlies van kostbare tijd aan ergernissen die onder andere computers, telefoons en internetverbindingen kunnen bezorgen. Wij nemen deze problemen uit handen, omdat wij goed zijn in het oplossen hiervan en bovenal dit leuk vinden! Hoe groter het probleem, hoe groter onze uitdaging! Een goede werkplek is er tenslotte één die het altijd doet!

Probeer het nu voor één maanden oordeel zelf!

Je kunt het abonnement ten alle tijden verlengen en beëindigen.

  Adviseren

  Wij denken graag met je mee en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends, maar jij bent degene die bepaalt waar je mee wilt en kan werken. Ook begeleiden en adviseren wij jou bij keuzestress. Zoveel aanbieders en zoveel pakketten. Jij vertelt ons wat jij belangrijk vindt en wij komen met een advies. Ook ontnemen we jouw zorgen over alle collega’s die nu thuis werken. Zij kunnen, ongeacht waar ze op werken en wat er gebeurt, altijd blijven doorwerken.

  Wil jij ergens advies over? Laat het ons weten!

  Plan een afspraak

  Veiligheidsanalyse

  Lig jij ’s nachts wakker met de vraag of jouw medewerkers veilig werken? Weet jij zeker of je medewerkers thuis net zo veilig werken als bij jou op kantoor? Zijn jouw gegevens en de privacygevoelige informatie van jouw klanten veilig? Wij kunnen jou helpen en een veiligheidsanalyse uitvoeren.

  Weet jij of je collega's thuis veilig werken?

  Wij zoeken dit graag voor je uit!
  Wij geven momenteel een aantal analyses weg. Wil je hier gebruik van maken? Laat dan je gegevens achter en wij boeken deze analyse voor je in.

  Ik wil meer weten