Een goede werkplek

MicrosoftTeams-image (15)

Workshop Microsoft Teams​

Jullie gebruiken Microsoft Teams waarschijnlijk voor video-meetings. Logisch, want dat is handig. Maar in de gereedschapskist van Teams zit zo veel meer. Zonde om al die slimme tools ongebruikt te laten, want ze zijn enorm efficiënt voor de teamcommunicatie. En je betaalt er niets extra’s voor!

Bespaar tijd met één workshop

Heeft de praktische samenwerking binnen je mkb-organisatie een upgrade nodig? 

De Workshop Teams door een van onze Kings & Queens is een investering die zichzelf met gemak in gewerkte uren terugverdient. 

Na één dagdeel weten je medewerkers welke functionaliteiten er zijn en wat ze ermee kunnen doen.

Om de deelnemers na de workshop scherp te houden, krijgt iedereen bovendien 12 maanden toegang tot handige trainingsvideo’s van Microsoft 365-apps.

Modern Workplace

Iedereen heeft recht op een goede werkplek, op kantoor en thuis. Wij vinden daarom dat elke gebruiker zelf mag beslissen met welke (eigen) systemen hij/zij wil werken. Voor de nieuwe generatie medewerkers is dit Bring Your Own Device-principe al bijna vanzelfsprekend, trouwens. Wij zorgen ervoor dat elke werkplek veilig wordt ingericht en beheerd. Hiervoor gebruiken we Microsoft 365, bij voorkeur Intune.

Werkplekbeheer verkleint risico's

Een slimme mkb-organisatie denkt vooruit, ook als het om IT gaat. Met doorlopend onderhoud en een veiligheidsstrategie beperk je de risico’s op een systeemcrash of cyberincident fors. Achterstallig onderhoud levert onderaan de streep meestal hogere kosten op. Bij ons regel je werkplekbeheer al voor één euro per werkplek per dag.

 

Nemen jullie IT serieus? Download onze ePaper ‘Een goede werkplek’.

MicrosoftTeams-image (14)

Ons supportteam dat altijd voor jou klaarstaat

Bij een IT-issue wil je natuurlijk direct contact kunnen leggen. En liefst op de manier die jou op dat moment goed uitkomt: telefonisch, via de chat of via WhatsApp. Bij ons kan dat allemaal, en je spreekt altijd rechtstreeks met iemand van onze eigen IT-supportgroep. Hij/zij weet wie je bent en zet alles in gang om jullie zo snel mogelijk weer up and running te krijgen.

IT beter, slimmer en goedkoper

Wil je een van onze Kings & Queens binnenkort eens uitgebreider spreken? Bijvoorbeeld over je IT-plan, werkplekbeheer of onze workshop Teams? We delen graag onze kennis! Laat je gegevens en je vraag achter, dan wij nemen contact met je op.