Vacature Senior Cloud Engineer

Als Senior Cloud Engineer ben jij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het succesvol beschikbaar maken van IT omgevingen van onze klanten in onze eigen en de Microsoft Cloud. Voor deze rol zoeken we een senior met brede IT kennis die zelfstandig kan opereren en ook in team-verband.

Als Senior Cloud Engineer ben jij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het succesvol beschikbaar maken van IT omgevingen van onze klanten in onze eigen en de Microsoft Cloud. Voor deze rol zoeken we een senior met brede IT kennis die zelfstandig kan opereren en ook in team-verband.

 

Last but not least – een opgewekt persoon, denkt vooral in (veilige) oplossingen en kan goed uitleggen waarom en hoe – zowel aan de klant als aan je collega’`s. Iemand met goede communicatieve skills dus!

 

Qua technische skills zoeken we iemand die zich comfortabel voelt bij implementaties van hedendaagse IT oplossingen bij MKB bedrijven gebaseerd op VMWare Horizon VDI, Windows Virtual Desktop en Modern Workplace inclusief o.a Azure AD, End point Manager (Intune), JamF, Exchange, Onedrive, Teams en Sharepoint.

 

Verder heb je ook voldoende kennis van Microsoft SQL Server, Windows Active Directory en Remote Desktop Services om de meer traditionele business applicaties die binnen bedrijven gebruikt worden te kunnen ontsluiten.

 

En daarnaast voldoende kennis heeft van Networking, Firewall en WIFI om de lokale omgevingen van de klanten optimaal te laten werken.

 

Als senior neem je een voorbeeldfunctie in, en ben je in staat om je directe collega’s te coachen, je kennis te delen en een trekkende rol te helpen om de projecten optimaal uit voeren en je collega`’s en de klant hierin mee te nemen.

 

Daarnaast ook ondersteuning biedt aan je collega`’s op de Support Desk, operations en sales om met jouw kennis onze klanten nog beter te kunnen adviseren en helpen. Je werkzaamheden vinden plaats op het ons kantoor, vanuit huis of op locatie bij onze klanten.

 

Heb jij minimaal 7 jaar werkervaring in een soortgelijke functie/ werkgebied, ben je een teamspeler, maar ook graag zelfstandig bezig en ben je op zoek naar nieuwe, complexe uitdagingen?

 

Als Senior Engineer heb je in ieder geval relevante werkervaring met en kennis van:

 • Ervaring met (hybrid) Cloud implementaties en migraties voor bedrijven met 5-500 medewerkers;
 • Begeleiden van klanten en technologie/ businesspartners bij deze implementaties en migraties;
 • Inrichten van VMWare Horizon VDI omgevingen;
 • Inrichten van Azure Windows Virtual Desktop omgevingen;
 • Het inrichten van End Point Manager en maken en deployen van software;
 • Ontwerpen, implementeren van technische en functionele componenten rondom business applicaties is een belangrijke pré;
 • Windows server en client OS;
 • Apple Mac OSX;
 • Mobile Device Management van IOS en Android;
 • Het hebben van relevante opleidingen en certificering is een pré;
 • Ervaring met ControlUp, Ubiquiti en FortiGate is een pré.

Wie zijn wij?
Kings of IT is in 2020 opgericht met het idee dat de invulling van IT anders moet én kan. Met deze instelling helpen wij verschillende MKB-ondernemingen en haar collega’s bij de inrichting van veilige, goed werkende werkplekken, ongeacht de werklocatie.

 

Wij doen niet aan beperkingen en standaards, maar denken in oplossingen waar de klant deze nodig heeft, zodat zij hun werk goed en vlot kunnen uitvoeren. Wij bieden waar de klant behoefte aan heeft en hebben hierbij geen voorkeur in systemen, tools en andere middelen. De klant is bij ons koning en bepaalt welke producten hij gebruikt (volledig BYOD).

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Wij bieden jou de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • Je maakt deel uit van een klein, maar ervaren team van (IT) professionals waar eigen input welkom is en waarbij je mee kan denken over de werkwijze en waar ruimte is voor eigen initiatief;
 • Je mag meebouwen aan de verdere ontwikkeling van ons gave bedrijf;
 • Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig je werkzaamheden in te richten (het is het resultaat wat telt);
 • Een IT-budget om zelf jouw middelen uit te kiezen;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen.

Enthousiast?

 

Leuk! Stuur je motivatie en je CV via onderstaande button en vertel waarom jij bij ons en deze baan past.

 

Liever eerst een kop koffie of thee voor je solliciteert? Neem dan contact met ons op!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Hoe zorg je voor een goede werkplek thuis?

Uit onderzoek is gebleken dat we bij het thuiswerken nog geen optimale omgeving hebben. Ben je benieuwd naar de schikbare cijfers? Download dan hier onze gratis e-paper waarin we ingaan op een goede werkplek!

5 SEO Tips die je nog niet wist

Waar je bij SEO vaak te horen krijgt dat de focus op content, zoekwoorden en linkbuilding moet liggen, zijn er meer facetten die belangrijk zijn voor je ranking in Google!

Waarom moet je als bedrijf op TikTok

Wanneer jij je op jongere tot 24 jaar richt, zal het wellicht als een logische stap klinken, maar ook wanneer jij je op een oudere doelgroep richt, wordt TikTok heel interessant. Sinds we meer thuis hebben gezeten door Corona, zijn veel volwassene ook geïnteresseerd geraakt in TikTok. De populaire app heeft inmiddels als meer dan 2 miljard downloads wereldwijd op de teller staan. De content wordt ook steeds volwassener en je ziet tevens veel Instagrammers en YouTubers de overstap maken naar TikTok.