Cloud PC

Online desktop met GPU power

Ontdek onze Cloud PC voor ongekende flexibiliteit en productiviteit, waar je team ook is. Geniet van een veilige, toegankelijke virtuele desktopervaring, afgestemd op het dynamische bedrijfsleven.

Ideaal voor wie streeft naar operationele excellentie en soepele samenwerking, zonder de beperkingen van hardware. Zet vandaag nog de stap naar een optimalisatie van je werkplek.

hero_cloudpc.png
Altijd en overal
Veilige toegankelijkheid
Flexibele aanpassing
Operationele excellentie
Hardware-onafhankelijk
"Ik heb geen dikke PC onder mijn bureau nodig om met mijn AutoDesk te werken. Cloud PC heeft onbeperkte resources!"
woman (6).png
CAD/ CAM TekenaarDesign

Cloud PC

Belangrijke voordelen

Deze dienst biedt een naadloze integratie van werk en technologie, waardoor je efficiënter en flexibeler werkt. Het is een slimme investering in de toekomst van je bedrijf.

Kostenbesparing op hardware

Door gebruik te maken van virtuele desktops verminder je de noodzaak voor dure fysieke computers en servers, wat leidt tot significante besparingen op de lange termijn.

Voorspelbare uitgaven

Met een maandelijks abonnement beheer je de IT-kosten beter, waardoor onverwachte uitgaven voor onderhoud of upgrades verleden tijd zijn.

Overal toegang

Medewerkers kunnen overal werken, zolang ze maar internettoegang hebben. Dit bevordert de flexibiliteit en productiviteit, vooral voor teams die op afstand of mobiel werken.

Gemakkelijke samenwerking

Het delen van bestanden en applicaties is eenvoudiger dan ooit, waardoor teams efficiënter kunnen samenwerken, ongeacht hun locatie.

Veilige dataopslag

Gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen, wat het risico op dataverlies door bijvoorbeeld diefstal of schade aan hardware minimaliseert.

Automatische updates

Software-updates worden automatisch uitgevoerd, waardoor het systeem altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingspatches en functionaliteiten.

Cloud PC

FAQ

Staat jouw vraag er (nog) niet tussen? Mail ons dan op hello@kingsofit.nl

Hoe draagt deze Cloud PC bij aan de strategische doelen van onze organisatie?

Deze dienst bevordert operationele flexibiliteit en schaalbaarheid, essentieel voor groei en innovatie. Het stelt teams in staat efficiënter en effectiever samen te werken, wat direct bijdraagt aan het behalen van strategische bedrijfsdoelen.

Hoe zit het met de veiligheid en privacy van onze bedrijfsdata in de Cloud PC?

Veiligheid en privacy zijn onze topprioriteiten. Onze dienst maakt gebruik van geavanceerde encryptietechnieken en strikte toegangscontroles om uw data te beschermen. Bovendien voldoen we aan toonaangevende internationale veiligheidsstandaarden.

Is deze Cloud PC toegankelijk en makkelijk in gebruik voor iemand zonder technische achtergrond?

Absoluut, de gebruikersinterface is intuïtief en gebruiksvriendelijk ontworpen, zodat medewerkers van alle niveaus zonder technische achtergrond gemakkelijk toegang hebben tot en gebruik kunnen maken van de dienst.

Hoe wordt de prijsstelling van de Cloud PC dienst bepaald en wat zijn de financiële voordelen?

Onze prijsstelling is gebaseerd op een transparant abonnementsmodel, afgestemd op het aantal gebruikers en de gewenste functionaliteiten. Dit zorgt voor voorspelbare uitgaven en elimineert de noodzaak voor forse initiële investeringen in hardware, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn.

Abonnementen

Slimmer Werken

Cloud PC

Deze dienst is onderdeel van onze Slimme Werkplek en kan ook in jouw huidige traditionele werkplek worden geinstalleerd.

€45,00*per gebruiker per maand
  • Altijd en overal
  • Veilige toegankelijkheid
  • Flexibele aanpassing
  • Operationele excellentie
  • Hardware-onafhankelijk
  • * vanaf prijs
Offerte binnen 24 uur
Try & Buy

Probeer deze dienst tijdelijk zonder verplichting.

Gratis
  • Alle functies
  • Zonder verplichting
  • Tijdelijk gebruik
Demo aanvragen