Signature Manager

E-mail signatures, simpel en professioneel

Verander de manier waarop je team met de buitenwereld communiceert. Signature Manager biedt een gestroomlijnde oplossing om elke uitgaande e-mail te voorzien van een professionele en uniforme handtekening.

Met onze gebruiksvriendelijke bediening en uitgebreide mogelijkheden om de handtekening aan te passen, zet je de toon van je merkidentiteit voort zonder dat het ingewikkeld wordt. Klaar om je e-mailstrategie te upgraden? Signature Manager maakt het mogelijk.

hero_signaturemanager.png
Merkconsistentie
Kostenefficiënt
Eenvoudige Integratie
Centraal Beheer
Compliance Garantie
"Signature Manager heeft onze e-mailcommunicatie getransformeerd. Een uniforme signature versterkt ons merk bij elke verzending. Essentieel voor onze marketing!"
man.png
Marketing ManagerMarketing en Communicatie

Signature Manager

Belangrijke voordelen

Ontdek hoe Signature Manager je dagelijkse e-mailcommunicatie verandert.

Hier zijn zes redenen waarom Signature Manager het hart van je communicatiestrategie zou moeten vormen:

Kostenbesparing

Verminder de behoefte aan dure grafische ontwerpers voor het creëren van signaturen. Met onze gebruiksvriendelijke ontwerptools kan iedereen eenvoudig professionele e-mailsignaturen maken, wat direct bespaart op ontwerpkosten.

Verbeterde ROI op E-mail Marketing

Elke e-mail wordt een kans om je merk te promoten en verkeer naar je website te leiden, wat resulteert in een hogere return on investment van je e-mailcommunicatie.

Eenvoudig Beheer en Implementatie

Centraliseer het beheer van e-mailsignaturen voor je hele organisatie, waardoor het eenvoudig is om wijzigingen door te voeren die onmiddellijk van kracht zijn voor alle gebruikers.

Uniforme Merkidentiteit

Versterk je merkidentiteit met consistente en professionele e-mailsignaturen die automatisch worden toegepast op elke uitgaande e-mail, wat zorgt voor een uniforme uitstraling naar buiten toe.

Naadloze Integratie

Signature Manager integreert moeiteloos met bestaande e-mailplatformen zoals Microsoft 365, waardoor IT-teams geen extra complexiteit of onderhoudswerkzaamheden hebben.

Veilige en Compliante Oplossing

Voldoe aan wettelijke en interne compliance-eisen met de mogelijkheid om verplichte disclaimers en privacyverklaringen in elke e-mailsignatuur op te nemen, terwijl je data veilig blijft beheerd binnen de organisatie.

Signature Manager

FAQ

Staat jouw vraag er (nog) niet tussen? Mail ons dan op hello@kingsofit.nl

Hoe draagt Signature Manager bij aan onze merkidentiteit?

Signature Manager zorgt ervoor dat elke e-mail die vanuit ons bedrijf wordt verzonden, voorzien is van een professionele en uniforme handtekening.

Dit versterkt de consistentie van onze merkidentiteit in alle communicatie, waardoor de herkenbaarheid en professionaliteit van ons merk bij elke interactie met klanten en partners wordt vergroot.

Is Signature Manager eenvoudig te integreren met onze bestaande e-mail systemen?

Ja, Signature Manager is ontworpen voor naadloze integratie met bestaande e-mail systemen, inclusief Microsoft 365 en Google Workspace.

Het biedt een intuïtief beheerplatform waarmee je eenvoudig handtekeningen kunt instellen, bijwerken en beheren voor het hele bedrijf, zonder dat dit veel tijd of technische middelen vereist.

Moet ik technische kennis hebben om Signature Manager te gebruiken?

Nee, Signature Manager is gebruiksvriendelijk en vereist geen technische kennis van de eindgebruiker. Zodra het is ingesteld door je IT-team, worden handtekeningen automatisch toegevoegd aan je uitgaande e-mails, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Hoe kan Signature Manager ons helpen kosten te besparen?

Door het automatiseren en centraliseren van het beheer van e-mailhandtekeningen helpt Signature Manager om de tijd en middelen die normaal gesproken besteed worden aan het handmatig bijwerken en implementeren van handtekeningen te verminderen.

Bovendien kan het bijdragen aan effectievere marketingcampagnes door promotiemateriaal en call-to-actions in e-mailhandtekeningen op te nemen, wat leidt tot hogere conversieratio's zonder extra kosten.

Abonnementen

Slimmer Werken

Signature Manager

Deze dienst is onderdeel van onze Slimme Werkplek en kan ook in jouw huidige traditionele werkplek worden geinstalleerd.

€1,25per gebruiker per maand
  • Merkconsistentie
  • Kostenefficiënt
  • Eenvoudige Integratie
  • Centraal Beheer
  • Compliance Garantie
  • Slimmer Werken
Offerte binnen 24 uur
Try & Buy

Probeer deze dienst tijdelijk zonder verplichting.

Gratis
  • Alle functies
  • Zonder verplichting
  • Tijdelijk gebruik
Demo aanvragen