Password Manager

Beveilig elk wachtwoord, beveilig je digitale wereld

Ontdek de ultieme bescherming met onze wachtwoordmanager. In een wereld waar elk detail telt, bieden wij een ondoordringbare kluis voor je wachtwoorden. Eenvoud, veiligheid en gemoedsrust in één oplossing. Nooit meer wachtwoorden vergeten, nooit meer compromissen sluiten. Sluit je aan bij de veilige kant van het internet.

hero_passwordmanager.png
Sterke encryptie
Overal toegankelijk
Automatisch invullen
Veilig delen
Multi-factor beveiliging
"Password Manager heeft onze beveiligingsroutines gestroomlijnd en de werkdruk op onze IT-afdeling aanzienlijk verminderd. Nu is elk account slechts één veilige klik verwijderd."
woman (2).png
IT-BeheerderInformatietechnologie

Password Manager

Belangrijke voordelen

Password Manager centraliseert wachtwoorden veilig, voorkomt vergeten en beschermt tegen cyberaanvallen. Automatiseert inloggen en creëert sterke wachtwoorden, verhoogt digitale veiligheid.

Kostenbesparing

Vermindert de noodzaak voor frequent wachtwoordherstel en IT-ondersteuning, wat leidt tot directe kostenbesparingen.

Efficiëntie verhoging

Verbetert de productiviteit van medewerkers door snelle toegang tot benodigde informatie zonder tijdverlies door vergeten wachtwoorden.

Eén klik toegang

Biedt gebruikers de mogelijkheid om met één klik in te loggen op online diensten, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verbetert.

Veilig delen

Maakt het mogelijk wachtwoorden veilig te delen met teamleden, zonder dat deze daadwerkelijk zichtbaar zijn, waardoor de veiligheid van gevoelige informatie gewaarborgd blijft.

Sterke wachtwoordgeneratie

Creëert sterke, unieke wachtwoorden voor elke account, wat de kans op datalekken door zwakke of hergebruikte wachtwoorden verkleint.

Versleutelde opslag

Bewaart wachtwoorden in een versleutelde kluis, waardoor ze zelfs bij een data-inbreuk onleesbaar blijven voor onbevoegden.

Password Manager

FAQ

Staat jouw vraag er (nog) niet tussen? Mail ons dan op hello@kingsofit.nl

Hoe draagt de Password Manager bij aan onze algehele bedrijfsveiligheid?

Onze Password Manager versterkt de algehele bedrijfsveiligheid door sterke, unieke wachtwoorden te genereren en veilig op te slaan. Dit vermindert het risico op datalekken en cyberaanvallen, waardoor onze waardevolle bedrijfsinformatie beschermd blijft.

Is de Password Manager eenvoudig te integreren met onze bestaande systemen?

Ja, de Password Manager is ontworpen voor naadloze integratie met onze bestaande systemen. Het biedt flexibele implementatieopties die aansluiten bij onze IT-infrastructuur, waardoor het gemakkelijk is voor het IT-team om te beheren en te onderhouden.

Wat gebeurt er als ik een wachtwoord vergeet dat in de Password Manager is opgeslagen?

Als je een wachtwoord vergeet dat in de Password Manager is opgeslagen, kun je eenvoudig en veilig toegang krijgen tot je account via de Password Manager om je wachtwoord te bekijken.

Er zijn meerdere verificatiemethoden beschikbaar om ervoor te zorgen dat alleen jij toegang hebt tot je opgeslagen wachtwoorden.

Welke kostenbesparingen biedt de Password Manager?

De Password Manager biedt aanzienlijke kostenbesparingen door het verminderen van het aantal helpdeskverzoeken voor wachtwoordherstel en het verlagen van het risico op beveiligingsincidenten die kunnen leiden tot kostbare datalekken.

Daarnaast verbetert het de operationele efficiëntie door werknemers snelle toegang te geven tot hun accounts zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Abonnementen

Slimmer Werken

Password Manager

Deze dienst is onderdeel van onze Slimme Werkplek en kan ook in jouw huidige traditionele werkplek worden geinstalleerd.

€3,50per gebruiker per maand
  • Sterke encryptie
  • Overal toegankelijk
  • Automatisch invullen
  • Veilig delen
  • Multi-factor beveiliging
  • Slimmer Werken
Offerte binnen 24 uur
Try & Buy

Probeer deze dienst tijdelijk zonder verplichting.

Gratis
  • Alle functies
  • Zonder verplichting
  • Tijdelijk gebruik
Demo aanvragen