AGILE

Onze aanpak

Met onze Noord-Hollandse mentaliteit en no-nonsense aanpak
springen we meteen in het diepe en nemen we informatie op als een spons.

Dit doen we door een combinatie van het verzamelen van gegevens
en interviews met de belangrijkste mensen. Onze ervaring in werkplekbeheer en met
het MKB zorgt voor een effectieve aanpak.

Inventarisatie

Verzamelen, luisteren, analyseren, en verwerken. In deze fase zijn we actief betrokken en bewegen we ons door uw organisatie zonder hinder te veroorzaken.
from left.png

Migratie

Zodra we alle relevante informatie hebben verzameld, passen we onze beproefde, gestandaardiseerde projectmethode toe voor de migratie. Hierbij minimaliseren we de impact op zowel gebruikers als de organisatie, zodat de overgang soepel verloopt terwijl "de winkel open blijft".
from right.png

Standaardisatie

Na de migratie van de relevante onderdelen, beginnen we met het opruimen en ordenen van de "winkel". We richten ons uitsluitend op de essentiële elementen, zonder onnodige verstoringen voor de organisatie. Dit bespaart tijd, middelen en geld, en garandeert een efficiënte en effectieve aanpak.
from left.png

Optimalisatie

Automatisering volgt op standaardisatie. In deze fase onderzoeken we hoe processen slimmer kunnen - wat soms betekent dat we bepaalde taken laten vallen. Veel activiteiten kunnen waarschijnlijk geautomatiseerd worden, waardoor er meer tijd overblijft voor uitdagender en leuker werk. Dit verhoogt het werkgeluk van medewerkers, waardoor ze geneigd zijn langer te blijven. Gelukkige medewerkers zijn productiever, wat weer ten goede komt aan de organisatie.
from right.png

Innovatie

In de IT-wereld volgen de ontwikkelingen elkaar razendsnel op, met AI als onmisbaar onderdeel van de hedendaagse technologie. Als organisatie is het cruciaal om voortdurend ervaring op te doen met deze innovaties. Ignoreren betekent achterblijven: "If you snooze, you will loose" Reserveer tijd voor innovatie en zie het als een investering. Dit zal ongetwijfeld een positieve impact hebben.
completed.png
hivebill.svg
"Door organisaties slimmer te laten werken verhogen wij hun effectiviteit en wordt impact op het milieu beperkt."
Christian.png
Christian BosmanFounder // Kings of IT

Wil je ook slimmer werken?

Blijf je concurrent voor en neem contact met ons op!