Cloud Printing

Maak printen eenvoudig en slim

Ontdek hoe je met onze Cloud Printing dienst, aangedreven door Printix, de manier waarop je bedrijf print kan transformeren. Geen gedoe meer met drivers of onderhoud van servers.

Alles wat je nodig hebt is een paar klikken verwijderd. Perfect voor MKB managers die op zoek zijn naar een efficiënte, kosteneffectieve oplossing voor hun printbehoeften. Stap nu over en ervaar hoe eenvoudig printen kan zijn..

hero_cloudprinting.png
Overal printen
Servervrij beheer
Kostenbesparend
Eenvoudige setup
Milieuvriendelijk
"Cloud Printing heeft onze printprocessen vereenvoudigd en kosten verlaagd. Een echte winst voor onze efficiëntie. Absoluut essentieel voor elk MKB."
woman (6).png
Operationeel ManagerOperations

Cloud Printing

Belangrijke voordelen

Het kiezen voor Cloud Printing is een slimme zet voor elk MKB dat streeft naar optimalisatie van hun printprocessen.

Deze dienst biedt niet alleen financiële en operationele voordelen maar verbetert ook de veiligheid en compatibiliteit van je printomgeving.

Implementeer Cloud Printing vandaag nog en maak je bedrijfsprocessen klaar voor de toekomst.

Kostenbesparing op hardware

Vermindert de noodzaak voor dure printserver hardware en onderhoud, wat direct bijdraagt aan lagere operationele kosten.

Efficiënt gebruik van middelen

Door het elimineren van overtollige printers en het centraliseren van printbeheer, kun je besparen op inkt, papier, en energieverbruik.

Toegankelijkheid en mobiliteit

Medewerkers kunnen printopdrachten versturen vanaf elk apparaat, overal waar internet beschikbaar is, wat de flexibiliteit en productiviteit verhoogt.

Eenvoudig beheer

Een gecentraliseerd dashboard maakt het gemakkelijk om printers en gebruikersrechten te beheren, wat tijd bespaart voor IT-personeel.

Betere beveiliging

Cloud Printing oplossingen bieden geavanceerde beveiligingsmaatregelen zoals encryptie van printopdrachten en gebruikersauthenticatie, wat helpt om vertrouwelijke informatie te beschermen.

Naadloze integratie

Compatibel met bestaande IT-infrastructuren en ondersteunt een breed scala aan printers en apparaten, wat de implementatie en het onderhoud vereenvoudigt.

Cloud Printing

FAQ

Staat jouw vraag er (nog) niet tussen? Mail ons dan op hello@kingsofit.nl

Hoe ondersteunt Cloud Printing onze duurzaamheidsdoelstellingen?

Cloud Printing draagt bij aan onze duurzaamheidsdoelstellingen door het optimaliseren van het printgedrag binnen de organisatie. Het stelt ons in staat om het gebruik van papier en inkt te verminderen door efficiënter printbeheer en het stimuleren van dubbelzijdig printen en digitaal documentbeheer.

Dit verlaagt niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar bevordert ook een meer bewuste benadering van het gebruik van middelen.

Hoe complex is de implementatie van Cloud Printing in onze bestaande IT-infrastructuur?

Cloud Printing is ontworpen voor eenvoudige integratie met de bestaande IT-infrastructuur, zonder dat er grote wijzigingen of investeringen vereist zijn.

Het platform is compatibel met de meeste printers en netwerken en kan snel worden geïmplementeerd om een naadloze overgang en minimale onderbreking van de werkzaamheden te garanderen.

Kan ik met Cloud Printing vanaf elk apparaat printen?

Ja, Cloud Printing maakt het mogelijk om vanaf elk apparaat te printen, zolang je verbonden bent met het internet.

Of je nu werkt vanaf een laptop, tablet of smartphone, je kunt eenvoudig printopdrachten versturen naar elke printer binnen ons netwerk, wat zorgt voor flexibiliteit en gemak in hoe en waar je werkt.

Wat zijn de kostenbesparingen geassocieerd met Cloud Printing?

Cloud Printing helpt aanzienlijk in het reduceren van de kosten door het verminderen van papier- en inktverbruik, en door de noodzaak voor onderhoud en het beheer van lokale print servers te elimineren.

Bovendien biedt het gedetailleerde rapportages waarmee we inzicht krijgen in printgewoonten en kunnen we verder optimaliseren om kosten te besparen. Dit alles draagt bij aan een efficiëntere allocatie van onze financiële middelen.

Abonnementen

Slimmer Werken

Cloud Printing

Deze dienst is onderdeel van onze Slimme Werkplek en kan ook in jouw huidige traditionele werkplek worden geinstalleerd.

€2,00per gebruiker per maand
  • Overal printen
  • Servervrij beheer
  • Kostenbesparend
  • Eenvoudige setup
  • Milieuvriendelijk
  • Slimmer Werken
Offerte binnen 24 uur
Try & Buy

Probeer deze dienst tijdelijk zonder verplichting.

Gratis
  • Alle functies
  • Zonder verplichting
  • Tijdelijk gebruik
Demo aanvragen