Remote Control

Directe toegang, grenzeloze controle

Ontgrendel de kracht van remote access en support die je workflow transformeert. Onze Remote Control oplossing biedt je de vrijheid om apparaten overal te beheren en te ondersteunen, met superieure snelheid en veiligheid.

Minimaliseer IT-uitdagingen, verhoog efficiëntie en waarborg bedrijfscontinuïteit, ongeacht je locatie. Waar je verantwoordelijkheden je ook naartoe leiden, afstand wordt omgezet in een mogelijkheid.

hero_remotesupport.png
Overal toegang
Snelle ondersteuning
Veilige verbinding
Gebruiksgemak
Naadloze integratie
"Deze oplossing voor beheer op afstand heeft onze IT-ondersteuning getransformeerd. Nu lossen we problemen op in realtime, waar dan ook."
woman (4).png
SysteembeheerderIT

Remote Control

Belangrijke voordelen

Remote Control versnelt IT-ondersteuning door veilige, directe toegang tot apparaten, waarbij afstandsbarrières worden overwonnen en operationele efficiëntie wordt verhoogd.

Essentieel voor moderne digitale werkplekken.

Kostenbesparing

Vermindert de behoefte aan fysieke IT-bezoeken, waardoor reiskosten en tijdverlies worden bespaard.

Verhoogde productiviteit

Door snelle probleemoplossing en minder downtime verhoogt het de algemene productiviteit, wat leidt tot een hogere ROI.

Directe toegankelijkheid

Maakt onmiddellijke toegang mogelijk tot elk apparaat binnen de organisatie, waardoor de tijd tot probleemoplossing aanzienlijk wordt verkort.

Ondersteuning op afstand

Stelt teams in staat om overal ondersteuning te bieden, wat essentieel is voor het ondersteunen van een steeds mobieler wordende werkkracht.

Veilige verbindingen

Gebruikt geavanceerde encryptie om veilige en betrouwbare verbindingen te garanderen, essentieel voor het beschermen van bedrijfsgegevens.

Compatibiliteit en integratie

Ondersteunt een breed scala aan apparaten en platforms, en integreert naadloos met bestaande IT-infrastructuren, waardoor het een veelzijdige tool is voor elke IT-omgeving.

Remote Control

FAQ

Staat jouw vraag er (nog) niet tussen? Mail ons dan op hello@kingsofit.nl

Hoe ondersteunt Remote Control onze bedrijfsflexibiliteit en groei?

Remote Control stelt ons team in staat om vanaf elke locatie te werken, wat essentieel is voor bedrijfsflexibiliteit en groei.

Het vergroot onze capaciteit om snel aan te passen aan veranderende marktomstandigheden en ondersteunt het behoud van talent door flexibele werkmogelijkheden te bieden.

Hoe waarborgt Remote Control de veiligheid tijdens externe toegang?

Remote Control gebruikt geavanceerde encryptie en meerdere authenticatielagen om een veilige verbinding te garanderen wanneer medewerkers toegang hebben tot bedrijfssystemen op afstand. Dit zorgt ervoor dat onze data beschermd blijft tegen ongeautoriseerde toegang en cyberdreigingen.

Is het moeilijk om aan de slag te gaan met Remote Control?

Nee, het gebruik van Remote Control is eenvoudig en intuïtief. Na een snelle initiële setup, die vaak door het IT-team wordt verzorgd, kun je gemakkelijk verbinding maken met je werkstation vanuit huis of elke andere locatie, met slechts een paar klikken.

Welke financiële voordelen biedt het gebruik van Remote Control?

Remote Control helpt ons kosten te besparen door de behoefte aan fysieke kantoorruimte te verminderen en reiskosten voor medewerkers te minimaliseren. Bovendien verhoogt het de productiviteit van het team door efficiëntere werkprocessen mogelijk te maken, wat uiteindelijk bijdraagt aan een betere bottom-line.

Abonnementen

Slimmer Werken

Remote Control

Deze dienst is onderdeel van onze Slimme Werkplek en kan ook in jouw huidige traditionele werkplek worden geinstalleerd.

€2,50per gebruiker per maand
  • Overal toegang
  • Snelle ondersteuning
  • Veilige verbinding
  • Gebruiksgemak
  • Naadloze integratie
  • Slimmer Werken
Offerte binnen 24 uur
Try & Buy

Probeer deze dienst tijdelijk zonder verplichting.

Gratis
  • Alle functies
  • Zonder verplichting
  • Tijdelijk gebruik
Demo aanvragen