Wij begrijpen wat voor jou belangrijk is!

Wij begrijpen als geen ander dat een goed werkende werkplek voor jouw collega’s het antwoord is op efficiënt en effectief werken. Laten we eerlijk zijn, jij zit niet op de IT-gerelateerde problemen te wachten van jouw collega’s wanneer zij op kantoor, vanaf thuis of waar dan ook aan het werk zijn. Liever ben jij bezig met de bedrijfsvoering in plaats van in de uitvoering om dit soort zaken op te lossen.

Anno 2021 weten we niet beter als dat thuiswerken de norm is en daarbij ook de support voor de werkplek cruciaal is.

Keuzevrijheid

Wij geloven in keuzevrijheid voor de gebruiker en geloven niet in beperkingen. Jij bepaalt welke producten, systemen en tools je het fijnst vindt om te gebruiken en mee te werken.

Oplossingsgerichtheid

Wij denken in oplossingen, zodat jouw collega zijn werk goed en vlot kan uitvoeren en bij problemen weer snel aan de slag kan.

Altijd bereikbaar

Ons supportteam is altijd bereikbaar. Bij ons krijg je geen bandje te horen of een chatbot. Bij ons krijg je een 'echt' persoon aan de lijn.

Wie zijn de founders?

Christian, Willem, Sven, Paul en Tjebbe aangenaam!

Wij werken al jaren met én voor andere MKB-ondernemers. Wij weten als geen ander tegen welke uitdagingen je aanloopt en wat er nodig is om goede business te kunnen doen. Met jarenlange ervaring hebben wij allen onze eigen IT expertise die wij inzetten om jou verder te helpen succesvol te zijn.

Met ons bedrijf zijn wij onderdeel van de Cyso group.

Ons doel

Met het idee dat de invulling van IT bij MKB-ondernemingen anders kan én moet zijn wij, Christian Bosman, Willem Tibosch, Sven Visser, Paul Bankert en Tjebbe de Winter Kings of IT gestart.

Ons doel is om jou te helpen IT goed in te richten en toe te passen, zodat jij je kunt richten op jouw bedrijfsvoering en geen zorgen hoeft te maken over de IT-problemen waar jij of je collega’s tegen aanlopen.

Thuiswerken is momenteel de norm. Een goed werkende en veilige werkplek is hierbij van cruciaal belang. Hoe is de veiligheid voor privacygevoelige informatie en belangrijke documenten geregeld? Bij wie kunnen je collega’s terecht wanneer zij problemen hebben met de internetverbinding, een trage computer of een e-mail die niet binnenkomt? Wellicht zijn dit vragen die jou ’s nachts wakker houden. Laten we dan in gesprek gaan!

Ik ga graag het gesprek aan!

Wij adviseren en denken mee, jij bepaalt!

Wij gaan uit van de middelen waarmee jij en jouw collega’s willen werken. Het maakt niet uit of je liever met een Windows PC, Chromebook of MacBook werkt en telefoneert met een iPhone, Nokia, Huawei of Samsung.

Analyse

Wij maken een analyse van de huidige werkplekken en adviseren hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden.

Aan de slag

Na analyse kunnen wij helpen bij de juiste inrichting van de werkplekken.

Support

Wanneer een collega tegen een probleem aan loopt, bellen, appen of mailen zij ons supportteam.

The Kings and Queens of IT

Het support team!

Ons team bestaat uit sociale IT-ers die op een makkelijke manier met jouw collega’s kunnen praten. Zij begrijpen hoe IT op de juiste manier is in te zetten en leggen dit in een begrijpelijke taal uit. Op een laagdrempelige manier kan er via diverse mediakanalen contact met ons supportteam worden opgenomen. Bij ons krijg je geen bandje te horen of een chatbot, je krijgt echte mensen die je verder helpen.

De focus van ons team ligt volledig op klanttevredenheid. Onze prioriteit is dat jij kan werken. Onze IT-support en Customer Service collega’s zijn naast hun eigen ervaring allemaal intern opgeleid om King en Queen of IT te zijn.

Een werkplek die altijd werkt!

Dat wil ik ook!

Probeer het nu voor één maand.